Dokonalý zážitek všech smyslů
Ochutnejte naše Víno
Dokonalý zážitek všech smyslů
Šéfkuchařovo Umění
Dokonalý zážitek všech smyslů
Ochutnejte naše Víno
Dokonalý zážitek všech smyslů
Vyzkoušejte naši Pizzu
/>
Dokonalý zážitek všech smyslů
Bohaté denní Menu
< >
< >

Pondělí - 31.7.2017

Polévka
  Žampiónový krém
  Hovězí vývar s masem a jarní zeleninou
Tip šéfkuchaře
   Šéf tip – Grilovaná vepřová panenka s opečenými bramborami grenaille a omáčkou z nakládaného zeleného pepře
165
Hlavní chod
   Hovězí pečeně po pražsku s domácími houskovými knedlíky
   Kuřecí špíz s drůbežími játry, slaninou, červenou cibulí a mačkanými bramborami s jarní cibulkou
   Salát s nakládanými houbami a křupavou slaninou FIT (1574)
   Fettuccine se sýrovou omáčkou a brokolicí
   Pizza na rajčatovém základu s fazolemi, paprikou a šunkou od kosti
145
Dezert
   Potahovaný dort 25

Úterý - 1.8.2017

Polévka
  Fazolová polévka s klobásou
  Kuřecí vývar se smaženým hráškem
Tip šéfkuchaře
   Šéf tip – Konfitované kachní stehno s červeným jablečným zelím a domácími žemlovými knedlíky
165
Hlavní chod
   Hovězí podplečí na červeném víně s kořenovou zeleninou a pečenou rýží
   Grilovaný krůtí steak s máslovým sosem, smaženými bramborovými hranolky a malým zeleninovým salátkem
   Tortilla plněná směsí bolognese, zeleninou a zakysanou smetanou, zapečená sýrem Cheddar
   Bulgur s restovanou cuketou, kukuřicí a čerstvým koriandrem FIT (1529)
   Pizza na smetanovém základu s kuřecím masem a listovým špenátem
145
Dezert
   Eskymo dort 25

Středa - 2.8.2017

Polévka
  Zeleninový vývar s bylinkovým kapáním
  Čočková polévka se zašlehaným vejcem
Tip šéfkuchaře
   Šéf tip – Grilovaný norský losos s batátovým pyré a holandskou omáčkou
165
Hlavní chod
   Pštrosí vejce s máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem
   Kuřecí plátek zapečený rajčaty a mozzarellou s dušenou bylinkovou rýží a malým salátkem
   Špagety s kuřecím masem, smetanou, hříbky, bílím vínem a bazalkou
   Salát s rýžovými nudlemi, sójovým masem, karotkou a teriyaki omáčkou FIT (1634
   Pizza na rajčatovém základu s anglickou slaninou a artyčoky
145
Dezert
   Mramorová bábovka s kokosem 25

Čtvrtek - 3.8.2017

Polévka
  Bramborový krém s bazalkovým pestem
  Vuřt guláš na černém pivu s čerstvým chlebem
Tip šéfkuchaře
   Šéf tip – Kuřecí supreme na grilu Big green egg s mačkanými bramborami, jarní cibulkou a silnou redukcí velouté
165
Hlavní chod
   Zbojnická hovězí pečeně s vařenou rýží v páře
   Smažené žampióny s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou
   Salát Caesar se zastřeným vejcem a křupavými slaninovými chipsy FIT (1571)
   Italské risotto s variací mořských ryb a rukolou
   Pizza na smetanovém základu se šunkou, slaninou a vejcem
145
Dezert
   Raffaello řezy 25

Pátek - 4.8.2017

Polévka
  Kuřecí kaldoun se zeleninou a masem
  Zelná polévka s klobásou
Tip šéfkuchaře
   Šéf tip – Filety pstruha potočního s citrónovým risottem a pečenou cuketou
165
Hlavní chod
   Španělský ptáček s domácími houskovými knedlíky
   Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s cibulovým zelím a škvařeným špekem
   Pappardelle s kuřecími kousky se strouhaným sýrem grana padano
   Trhaný listový salát s cherry tomaty, mozzarellou a bazalkovým pestem
   Pizza na rajčatovém základu s brokolicí, kukuřicí a jarní cibulkou
145
Dezert
   Palačinka s ovocem a vanilkovou zmrzlinou 25
TOPlist