
Týdenní polední nabídka
K polednímu menu Rajec, Kofola 0,3, Radegast Birell 0,3 a nápoje značky coca cola za 20Kč
Přijímáme stravenky Ticket restaurant, Sodexo Gastro Pass a Naše stravenka.
Pondělí-22.02.2021
Úterý-23.02.2021
Středa-24.02.2021
Čtvrtek-25.02.2021
Pátek-26.02.2021
Pondělí-22.02.2021
Polévka
- Kuřecí krém na červeném kari se zeleninou a koriandrem
- Česnečka se sýrem, slaninou a chlebovými krutony
Tip šéfkuchaře
- 160g Kuřecí supreme s máslovou omáčkou, zeleninovým bulgurem, polníčkem a parmazánem
165 Kč
Hlavní chod
- 150g Hovězí krk s rajskou omáčkou a houskovými knedlíky
- 150g Vepřové kostky s mrkví a šťouchanými brambory s jarní cibulkou
- Špagety s italskou klobáskou, červenou cibulí, bazalkou a strouhaným parmazánem
- Trhaný salát s variací rajčat, mozzarellou, balsamikem, grissini, a bazalkovým pestem FIT (2045)
- Pizza na rajčatovém základu se šunkou a žampióny
145 Kč
Dezert
- Dort OPERA s mandlemi
25 Kč
Úterý-23.02.2021
Polévka
- Brokolicový krém s česnekovými krutony
- Slepičí vývar se zeleninou a bylinkovým kapáním
Tip šéfkuchaře
- 150g Řízky z vepřové panenky s tradičním bramborovým salátem a citrónem
165 Kč
Hlavní chod
- 150g Zvěřinový guláš s červenou cibulí, petrželkou a restovanými špeclemi
- 150g Hovězí nudličky se sójovou omáčkou, zeleninou, bambusovými výhonky, koriandrem a jasmínovou rýží
- Tagliatelle s kuřecím masem, parmazánovou omáčkou a baby špenátem
- Trhaný salát s rozpečeným kozím sýrem, červenou řepou, paprikou, vlašskými ořechy a balsamikem FIT (2171)
- Pizza na smetanovém základu se slaninou a hermelínem
145 Kč
Dezert
- Kobliha Bambolini s vanilkovým krémem
25 Kč
Středa-24.02.2021
Polévka
- Hráškový krém s pečenou šunkou
- Kmínová polévka s vejcem a bramborem
Tip šéfkuchaře
- Sendvič „vitello tonnato“ s telecím masem, tuňákovou pomazánkou, zeleninou, bramborovými hranolky a kaparovou remuládou
165 Kč
Hlavní chod
- 150g Vepřový nudličky s pikantní zeleninou, rajčaty, jarní cibulkou a jasmínovou rýží
- Smažený žampióny s vařenými bramborami na másle, pažitkou a tatarskou omáčkou
- Trhaný salát se zeleninovým kus – kusem, pečenou šunkou od kosti, jogurtovým dresinkem a parmazánem FIT (2129)
- Fusilli s rajčaty, italskou slaninou, chilli, česnekem, bazalkou a strouhaným parmazánem
- Pizza na rajčatovém základu se salámem, cheddarem a jalapeňos papričkami
145 Kč
Dezert
- Věneček se šlehačkou a čokoládou
25 Kč
Čtvrtek-25.02.2021
Polévka
- Pórkový krém se smetanou a krutóny
- Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží
Tip šéfkuchaře
- 120g Králičí roláda s bylinkovou nádivkou, nastavovanou kaší, mrkví na másle a smaženou cibulkou
165 Kč
Hlavní chod
- Čevapčiči s vařenými bramborami, pažitkou, červenou cibulkou a hořčicí
- 150g Kuřecí steak se slaninovou omáčkou, jasmínovou rýží a brokolicí na másle
- Špagety s krémovou omáčkou, bílím vínem, lososem, bazalkou a rukolou
- Trhaný salát se zeleninou, plátky hovězího roastbeefu, ředkvičkou a hořčicovým dresinkem FIT (1950)
- Pizza na smetanovém základu s modrým sýrem, parmazánem a jarní cibulkou
145 Kč
Dezert
- Pannacotta s jahodami
25 Kč
Pátek-26.02.2021
Polévka
- Kapustová polévka
- Bůčková pomazánka s červenou cibulí a kmínovým chlebem
Tip šéfkuchaře
- 150g Hovězí stroganoff se žampióny, kyselou okurkou, zakysanou smetanou a jasmínovou rýží s pažitkou
165 Kč
Hlavní chod
- Špekové knedlíky s kysaným zelím a smaženou cibulí
- 140g Pečený kapr s bylinkovým máslem, bramborovým pyré, salátkem z baby špenátu a citrónem
- Penne s vepřovou panenkou, hořčičnou omáčkou, jarní cibulkou a strouhaným parmazánem
- Cibulový „quiche“ s modrým sýrem a trhaným salátem, zeleninou a bazalkovým pestem FIT (2150)
- Pizza na rajčatovém základu s krůtím masem a pečenou paprikou
145 Kč
Dezert
- Višňový koláč
25 Kč